Wil je ons sponsoren?


Dat kan heel gemakkelijk. Koop bij de bekende online winkels via deze link en een percentage van je bestelbedrag gaat naar onze vereniging!

Harmonieorkest

De harmonie van Sint Radboud is met zo'n 60 mannen en vrouwen een modern blaasorkest, waarin alle instrumenten zijn vertegenwoordigd in zowel de hout- als koperblazersgroepen. 

Leerlingenorkest

Sint Radboud heeft een eigen leerlingenorkest met leerlingen van jong en oud. Alle leerlingen hebben individueel les. Samen spelen is leuk en leerzaam! Kom vooral eens kijken!

Promskoor

Het Promskoor Schiedam bestaat uit 30 enthousiaste mannen en vrouwen, die allen auditie hebben gedaan om toegelaten te worden. De combinatie met het harmonieorkest van Sint Radboud maakt ons uniek. We hebben daardoor een zeer gevarieerd repertoire, van klassiek tot pop en alles daar tussenin. Deze combinatie maakt het mogelijk dat wij optreden voor een groot publiek zoals bij onze jaarconcerten. Maar wij treden ook op in kleinere setting, begeleidt op piano of door een ensemble uit het orkest. Het koor staat onder de vakkundige leiding van onze dirigent Laurens de Boer en hij werkt nauw samen met Martijn Krijnen, de dirigent van het harmonieorkest. Het Promskoor repeteert op woensdagavonden van 20.00 - 22.00 uur. Heb je een goede zangstem en wil je graag eens kennismaken met onze manier van instuderen? Neem dan contact met ons op! We zijn in bijna alle stemgroepen op zoek naar versterking!

Goed muzikaal voornemen? Doe het nu!

Altijd al eens een muziekinstrument willen bespelen? Meezingen in een koor? Je muziekcarriere weer eens een boost geven? Het nieuwe jaar is gestart en je hebt vast heleboel goede voornemens! Mogelijk zit daar ook een muzikale bij... Muziekvereniging Sint Radboud start het nieuwe jaar met nieuwe projecten voor beginnende en gevorderde muzikanten en zangers, van nieuw jeugdig talent tot ervaren senioren. Zowel op het gebied van blaasinstrumenten en slagwerk binnen orkest en leerlingenorkest van Radboud alsook op het gebied van zangstemmen binnen het Promskoor zijn er vele mogelijkheden om mee te spelen en mee te zingen.

Radboud is een bijzondere muziekvereniging in het noordelijke deel van Schiedam. De combinatie binnen één vereniging van orkest en koor is uniek en vooral practisch. Hoewel ieder onderdeel zelfstandig concerten geeft, vinden muzikanten en zangers elkaar jaarlijks bij grote evenementen, zoals Muziek op het Water, de Concerten aan de Schie en natuurlijk Schiedam Proms.
Radboud biedt muzieklessen aan op blaasinstrumenten en slagwerk en blokfluitlessen voor jonge kinderen. Leerlingen spelen samen in een eigen opleidingsorkest, bijvoorbeeld tijdens de Kinderboekenweek of in de Efteling.

Zin om mee te gaan doen? Informeer naar de mogelijkheden van diverse projecten. Deze maand starten op diverse basischolen in Schiedam-Noord nieuwe introductiecursussen blokfluit. Direct een blaasinstrument- of slagwerkles beginnen? Ook dat kan! Instrumenten zijn gratis te leen! Meespelen als gevorderde muzikant met een groots concert in juni in de Grote Kerk met muziek van The Lord of the Rings? Meezingen op projectbasis met het Promskoor in de maand mei tijdens het concert 'Gin & Jazz'?

Voor meer informatie en aanmelden voor projecten: vul het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Goed muzikaal voornemen? Doe het nu!

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven