Wil je ons sponsoren?


Dat kan heel gemakkelijk. Koop bij de bekende online winkels via deze link en een percentage van je bestelbedrag gaat naar onze vereniging!

Harmonieorkest

De harmonie van Sint Radboud is met zo'n 60 mannen en vrouwen een modern blaasorkest, waarin alle instrumenten zijn vertegenwoordigd in zowel de hout- als koperblazersgroepen. 

Leerlingenorkest

Sint Radboud heeft een eigen leerlingenorkest met leerlingen van jong en oud. Alle leerlingen hebben individueel les. Samen spelen is leuk en leerzaam! Kom vooral eens kijken!

Promskoor

Het Promskoor Schiedam bestaat uit 30 enthousiaste mannen en vrouwen, die allen auditie hebben gedaan om toegelaten te worden. De combinatie met het harmonieorkest van Sint Radboud maakt ons uniek. We hebben daardoor een zeer gevarieerd repertoire, van klassiek tot pop en alles daar tussenin. Deze combinatie maakt het mogelijk dat wij optreden voor een groot publiek zoals bij onze jaarconcerten. Maar wij treden ook op in kleinere setting, begeleidt op piano of door een ensemble uit het orkest. Het koor staat onder de vakkundige leiding van onze dirigent Laurens de Boer en hij werkt nauw samen met Martijn Krijnen, de dirigent van het harmonieorkest. Het Promskoor repeteert op woensdagavonden van 20.00 - 22.00 uur. Heb je een goede zangstem en wil je graag eens kennismaken met onze manier van instuderen? Neem dan contact met ons op! We zijn in bijna alle stemgroepen op zoek naar versterking!

De Bazuin - September 2013

De Bazuin September 2013

Na een heerlijke vakantie en een paar weken even lekker niets-doen, zijn we volop aan het repeteren geslagen. De eerste uitvoeringen tijdens het Tonnetje Steken zitten erop en ieder onderdeel van de vereniging heeft goed van zich laten horen. Het orkest, tussen de buien door, in de openlucht en het koor en leerlingenorkest in de zaal als een soort intiem huiskamerconcert. Het koor nam ons mee met zeemansliederen op de woeste baren en de toeschouwers deinden mee. Vlak voor het einde kwam onze burgervader nog even langs om de sfeer te proeven, waarna hij het kampioenschap op spectaculaire wijze opende. U leest en ziet meer over het Tonnetje Steken in deze Bazuin. Verder weer de bijdragen van onze vaste schrijvers en enkele nieuwtjes in Wist u dat… Ondertussen wordt hard gewerkt aan het jubileumprogramma volgend jaar en hebben wij een extra logo ontworpen om te koppelen aan alle publicaties voor, tijdens en na ons jubileum. 

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven