Wil je ons sponsoren?


Dat kan heel gemakkelijk. Koop bij de bekende online winkels via deze link en een percentage van je bestelbedrag gaat naar onze vereniging!

Harmonieorkest

De harmonie van Sint Radboud is met zo'n 60 mannen en vrouwen een modern blaasorkest, waarin alle instrumenten zijn vertegenwoordigd in zowel de hout- als koperblazersgroepen. 

Leerlingenorkest

Sint Radboud heeft een eigen leerlingenorkest met leerlingen van jong en oud. Alle leerlingen hebben individueel les. Samen spelen is leuk en leerzaam! Kom vooral eens kijken!

Promskoor

Het Promskoor Schiedam bestaat uit 30 enthousiaste mannen en vrouwen, die allen auditie hebben gedaan om toegelaten te worden. De combinatie met het harmonieorkest van Sint Radboud maakt ons uniek. We hebben daardoor een zeer gevarieerd repertoire, van klassiek tot pop en alles daar tussenin. Deze combinatie maakt het mogelijk dat wij optreden voor een groot publiek zoals bij onze jaarconcerten. Maar wij treden ook op in kleinere setting, begeleidt op piano of door een ensemble uit het orkest. Het koor staat onder de vakkundige leiding van onze dirigent Laurens de Boer en hij werkt nauw samen met Martijn Krijnen, de dirigent van het harmonieorkest. Het Promskoor repeteert op woensdagavonden van 20.00 - 22.00 uur. Heb je een goede zangstem en wil je graag eens kennismaken met onze manier van instuderen? Neem dan contact met ons op! We zijn in bijna alle stemgroepen op zoek naar versterking!

Radboud Zomerconcert

Radboud Zomerconcert in Kethelse buitenlucht

Muziekvereniging St. Radboud organiseert op veler verzoek weer een zondagmiddag buitenconcert. We houden het dit keer dicht bij huis en zullen zondag 10 juni vanaf 15.00 uur op het Kerkplein aan de Kerkweg 46, t.o. de St.Jacobuskerk in Kethel onze muziek laten mengen met die van de vogels.
Het Orkest van St.Radboud zal de spits afbijten met enkele mooie sfeerwerken, waarbij onder andere Frankrijk in verschillende facetten zal passeren. Ook Oost-Europese sferen zullen worden opgewekt. Uiteraard vieren we ook een feestje op Spaanse klanken. Ook het leerlingenorkest zal na een kort changement van zich laten horen met herkenbare muziek vanuit het Wilde Westen tot en met Lady Gaga. 

Wij nodigen iedereen, van dorstige luisteraars tot passanten, uit voor dit leuke buitenconcert. Er wordt gezorgd voor hete koffie en koele drank. Het concert gaat te allen tijde door en bij hemelse nattigheid zal voor "droge feesttenten" worden gezorgd.  

Tot ziens op zondag 10 juni.

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven