Wil je ons sponsoren?


Dat kan heel gemakkelijk. Koop bij de bekende online winkels via deze link en een percentage van je bestelbedrag gaat naar onze vereniging!

Harmonieorkest

De harmonie van Sint Radboud is met zo'n 60 mannen en vrouwen een modern blaasorkest, waarin alle instrumenten zijn vertegenwoordigd in zowel de hout- als koperblazersgroepen. 

Leerlingenorkest

Sint Radboud heeft een eigen leerlingenorkest met leerlingen van jong en oud. Alle leerlingen hebben individueel les. Samen spelen is leuk en leerzaam! Kom vooral eens kijken!

Promskoor

Het Promskoor Schiedam bestaat uit 30 enthousiaste mannen en vrouwen, die allen auditie hebben gedaan om toegelaten te worden. De combinatie met het harmonieorkest van Sint Radboud maakt ons uniek. We hebben daardoor een zeer gevarieerd repertoire, van klassiek tot pop en alles daar tussenin. Deze combinatie maakt het mogelijk dat wij optreden voor een groot publiek zoals bij onze jaarconcerten. Maar wij treden ook op in kleinere setting, begeleidt op piano of door een ensemble uit het orkest. Het koor staat onder de vakkundige leiding van onze dirigent Laurens de Boer en hij werkt nauw samen met Martijn Krijnen, de dirigent van het harmonieorkest. Het Promskoor repeteert op woensdagavonden van 20.00 - 22.00 uur. Heb je een goede zangstem en wil je graag eens kennismaken met onze manier van instuderen? Neem dan contact met ons op! We zijn in bijna alle stemgroepen op zoek naar versterking!

Radboud in Concert wederom succesvol

 

Afgelopen zaterdag stond de St. Jacobuskerk in Kethel bol van de muziek. Diverse ensembles van muziekvereniging St. Radboud speelden bekende en onbekende muziek.
Leden uit het orkest en leerling-muzikanten lieten het beste van zich horen. Ook het leerlingen-orkest speelde enkele muziekstukken.
 
"Radboud in Concert", zoals het concert is getiteld, biedt een goede gelegenheid aan alle leden van de vereniging om in wisselende samenstelling mooie muziek te spelen in een prachtig decor en een fraaie akoestiek. Zo speelden o.a. 3 dwarsfluit leerlingen The Entertainer van Scott Joplin en was er muziek van Mozart gespeeld door 3 professionele klarinettisten. Ook een koperensemble en een saxofoongroep brachten prachtige klanken en er was een optreden van de slagwerkgroep met een muziekstuk voor marimba en vibrafoon. Het concert werd afgesloten met een optreden van het voltallige harmonie-orkest.
 
 

 

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven